Studio Fitness Schedule

Last updated: Jan. 20 at 8:47 AM

Filter By:
Wed
8:00 AM
Chisel
with Dreama T.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Wednesday, January 20
Wed
8:00 AM
Intensity
with Jo Z.
O2 Fitness Moncks Corner Main Studio
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
8:00 AM
Intensity
with Nicholas K.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
8:30 AM
with Amy R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
9:30 AM
Shred
with Jen S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
10:00 AM
with Kelley M
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
11:00 AM
with Mary S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
5:30 PM
with Watanya R.
O2 Fitness Brier Creek
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
5:30 PM
Shred
with Terri J.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
5:30 PM
Ride
with Rylee P.
O2 Fitness West Ashley Cycle Studio
45 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
Intensity
with Cora Ann L.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
Shred
with Carter C
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
Power Yoga
with Rachel S.
O2 Fitness Hanover
55 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
Tabata
with Leslie B.
O2 Fitness University Hill
45 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
Intensity
with Isabella G.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Wednesday, January 20
Wed
6:00 PM
with Casi M.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Wednesday, January 20
Thu
6:00 AM
Tabata
with Elizabeth L.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Thursday, January 21
Thu
7:00 AM
Ladder
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
45 minutes | Thursday, January 21
Thu
8:15 AM
Vinyasa Flow Yoga
with Erel P.
O2 Fitness James Island Main Studio
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
9:00 AM
with Jan B.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Thursday, January 21
Thu
5:30 PM
Barre
with Alisha S
O2 Fitness Brier Creek
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
5:30 PM
Ladder
with Cinzia Z.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
5:30 PM
with Dax W.
O2 Fitness West Ashley Cycle Studio
45 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
Tabata
with Kelley M.
O2 Fitness Holly Springs
45 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
Power Yoga
with David R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
with Shirley Y.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
Ladder
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
30 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
Pilates
with Monica S.
O2 Fitness Racine Drive
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:00 PM
Shred
with Nicole W.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Thursday, January 21
Thu
6:30 PM
Core
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
30 minutes | Thursday, January 21
Fri
6:00 AM
Ladder
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Friday, January 22
Fri
7:00 AM
Shred
with Jenn G.
O2 Fitness Park Place
30 minutes | Friday, January 22
Fri
7:00 AM
Shred
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Friday, January 22
Fri
8:00 AM
Lift
with Nicholas K.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Friday, January 22
Fri
8:15 AM
YinYoga
with Jen G.
O2 Fitness James Island Main Studio
60 minutes | Friday, January 22
Fri
9:00 AM
Intensity
with Tutu M.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Friday, January 22
Fri
9:30 AM
Vinyasa Flow Yoga
with Kelley M.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Friday, January 22
Fri
10:30 AM
Senior Fit
with Kathy P.
O2 Fitness Moncks Corner Main Studio
60 minutes | Friday, January 22
Sat
8:00 AM
Shred
with Rika S.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Saturday, January 23
Sat
8:15 AM
HIIT
with Elizabeth L.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Saturday, January 23
Sat
9:00 AM
Shred
with Allison M.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Saturday, January 23
Sat
9:00 AM
Shred
with Cora Ann L.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Saturday, January 23
Sat
9:00 AM
Ladder
with Kyle A.
O2 Fitness Friendly Center
45 minutes | Saturday, January 23
Sat
9:15 AM
Chisel
with Dreama T.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Saturday, January 23
Sat
10:15 AM
with Watanya R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Saturday, January 23
Sun
9:15 AM
Ladder
with Rika S.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Sunday, January 24
Sun
10:00 AM
with Jan B.
O2 Fitness Mayfaire
55 minutes | Sunday, January 24
Sun
10:15 AM
Power Yoga
with David R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Sunday, January 24
Mon
6:00 AM
HIIT
with Elizabeth L.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Monday, January 25
Mon
7:00 AM
Intensity
with Javier P.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Monday, January 25
Mon
8:00 AM
Shred
with Nicholas K.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Monday, January 25
Mon
8:30 AM
with Paul H
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Monday, January 25
Mon
9:00 AM
Shred
with Maureen V.
O2 Fitness Hanover
55 minutes | Monday, January 25
Mon
9:30 AM
Dirty30
with Kelley M.
O2 Fitness Holly Springs
30 minutes | Monday, January 25
Mon
9:30 AM
Define
with Lisa D.
O2 Fitness James Island Main Studio
45 minutes | Monday, January 25
Mon
10:00 AM
with Jan B.
O2 Fitness Mayfaire
55 minutes | Monday, January 25
Mon
11:00 AM
with Mary S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Monday, January 25
Mon
5:30 PM
Ladder
with Kristen T
O2 Fitness Brier Creek
45 minutes | Monday, January 25
Mon
5:30 PM
with Emi D.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Monday, January 25
Mon
6:00 PM
Intensity
with Suzie H
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Monday, January 25
Mon
6:00 PM
Ladder
with Cora Ann L.
O2 Fitness Holly Springs
45 minutes | Monday, January 25
Mon
6:00 PM
Shred
with Gordon L.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Monday, January 25
Mon
6:00 PM
Combat Ladder
with Kyle A.
O2 Fitness Friendly Center
45 minutes | Monday, January 25
Tue
7:00 AM
Dirty30
with Melanie S
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Tuesday, January 26
Tue
7:00 AM
Tabata
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
45 minutes | Tuesday, January 26
Tue
8:00 AM
Dirty30
with Kim B.
O2 Fitness Friendly Center
30 minutes | Tuesday, January 26
Tue
9:00 AM
with Jenn S.
O2 Fitness Hanover
55 minutes | Tuesday, January 26
Tue
9:00 AM
Define
with Jan B.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Tuesday, January 26
Tue
5:30 PM
Intensity
with Brooke W
O2 Fitness Brier Creek
60 minutes | Tuesday, January 26
Tue
5:30 PM
Ride
with Kendal G.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:00 PM
Shred
with Sarah S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:00 PM
Intensity
with Carissa C.
O2 Fitness Hanover
55 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:00 PM
Cardio Kickboxing
with Joyce K.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:00 PM
with Kari B.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:00 PM
Ladder
with Kyle A.
O2 Fitness Friendly Center
30 minutes | Tuesday, January 26
Tue
6:30 PM
Core
with Kyle A.
O2 Fitness Friendly Center
30 minutes | Tuesday, January 26
Wed
7:00 AM
Define
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
8:00 AM
Chisel
with Dreama T.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Wednesday, January 27
Wed
8:00 AM
Intensity
with Nicholas K.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
8:30 AM
with Amy R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
9:30 AM
Shred
with Jen S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
9:30 AM
Define
with Lisa D.
O2 Fitness James Island Main Studio
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
10:00 AM
with Kelley M
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
11:00 AM
with Mary S.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
5:30 PM
with Watanya R.
O2 Fitness Brier Creek
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
5:30 PM
Shred
with Terri J.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
Intensity
with Cora Ann L.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
Shred
with Carter C
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
Intensity
with Isabella G.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
Tabata
with Leslie B.
O2 Fitness University Hill
45 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
Power Yoga
with Rachel S.
O2 Fitness Hanover
55 minutes | Wednesday, January 27
Wed
6:00 PM
with Casi M.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Wednesday, January 27
Thu
6:00 AM
Tabata
with Elizabeth L.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Thursday, January 28
Thu
7:00 AM
Ladder
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
45 minutes | Thursday, January 28
Thu
8:15 AM
Vinyasa Flow Yoga
with Erel P.
O2 Fitness James Island Main Studio
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
9:00 AM
with Jan B.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Thursday, January 28
Thu
5:30 PM
Barre
with Alisha S
O2 Fitness Brier Creek
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
5:30 PM
Ladder
with Cinzia Z.
O2 Fitness Goose Creek Main Studio
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
Tabata
with Kelley M.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
Power Yoga
with David R
O2 Fitness Park Place
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
Ladder
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
30 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
with Shirley Y.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
Pilates
with Monica S.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:00 PM
Shred
with Nicole W.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Thursday, January 28
Thu
6:30 PM
Core
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
30 minutes | Thursday, January 28
Fri
6:00 AM
Ladder
with Rika S.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Friday, January 29
Fri
7:00 AM
Shred
with Jenn G.
O2 Fitness Park Place
30 minutes | Friday, January 29
Fri
7:00 AM
Shred
with Maggie S.
O2 Fitness University Hill
60 minutes | Friday, January 29
Fri
8:00 AM
Lift
with Nicholas K.
O2 Fitness Friendly Center
60 minutes | Friday, January 29
Fri
8:15 AM
YinYoga
with Jen G.
O2 Fitness James Island Main Studio
60 minutes | Friday, January 29
Fri
9:00 AM
Intensity
with Tutu M.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Friday, January 29
Fri
9:30 AM
Vinyasa Flow Yoga
with Kelley M.
O2 Fitness Holly Springs
60 minutes | Friday, January 29
Sat
8:00 AM
Shred
with Rika S.
O2 Fitness Racine Drive
55 minutes | Saturday, January 30
Sat
8:15 AM
HIIT
with Elizabeth L.
O2 Fitness Hanover
45 minutes | Saturday, January 30